Aquamenti от Welmax – роботът за автоматично почистване на прозорци, който ще харесате

Миенето на прозорци е дейност, която повечето хора причисляват към омразната категория дейности. Въпреки че го правим от време на време, с всяка мисъл за грижа и почистване на прозорци мотивацията ни спада. Ситуацията се влошава от наличието на голям брой стъклени повърхности в дома. Поради това за да ги измием трябва да им посветим цял ден. Признаваме, че и ние принадлежим към групата  хора, за които почистването на прозорци не е любимо занимание и спокойно можем да го предадем в други ръце. Вие също можете да го направите. Всичко благодарение на автоматичния робот за почистване на прозорци Aquamenti!

робот за почистване на прозорци Aquamenti

Автоматичен робот, който ще почисти прозорците вместо вас

Как си представяте модерен дом? Виждаме го като място, където членовете на домакинството могат да се съсредоточат върху любимите си дейности, без да се тревожат за домакински задължения. За целта са ви необходими модерни устройства, които ще помогнат на членовете на домакинството в ежедневните им дейности. Никой няма да се изненада да види съдомиялна или пералня. В миналото тези дейности са били извършвани само от човешка ръка. Време е за следващата стъпка, т.е. освобождаването ни от задължението за почистване на прозорците. Aquamenti от Welmax е модерен уред, благодарение на който ще спечелите време, енергия и красиви прозорци!

Акваменти ще почисти прозорци, балкони, витрини и други стъклени повърхности

Как работи роботът за почистване на прозорци Aquamenti? Ето как да използвате устройството:

  1. Включете устройството и използвайте дистанционното управление, за да изберете час и дата на миене. Можете да програмирате робота да мие сега или докато не сте вкъщи.
  2. Монтирайте устройството върху стъклената повърхност, която искате да почистите.
  3. В определеното време Aquamenti ще започне почистване на избраната повърхност. Без ивици, без драскотини по стъклото и без ваша намеса.

Можете да се погрижите за стъклените повърхности в дома си само с 3 стъпки. И можете да се насладите на чисти прозорци във вашия дом!

Безопасен робот за почистване на прозорци – системи за безопасност в Aquamenti

Често чуваме от нови клиенти въпроса „Как така роботът не пада от стъклото?“. Бързаме с отговора! Това се дължи на UPS системата, тоест на системата за непрекъснато захранване. Тази система позволява на робота да се задържа, дори когато е прекъснато снабдяването с ток. Освен това роботът има вградено специално обезопасително въже, което го предпазва от падане дори от голяма височина. Така че няма защо да се притеснявате – Aquamenti може да се справи дори на последния етаж на небостъргача.

Освен системи за защита от падане, Aquamenti разполага и с жироскопи и навигационни системи. Те ще планират работата върху избраната повърхност, благодарение на което не е нужно да присъствате по време на работа на устройството.

Струва ли си да инвестирате в робот за почистване на прозорци Aquamenti?

Роботите за почистване на прозорци несъмнено са бъдещето, което очаква всички нас. На първо място, автоматизирането на почистването на прозорци спестява време. А то със сигурност има на какво да се посвети. Разговори с любими хора, блажен релакс или дълго отлаганото ходене на кино. Можете да направите всичко това в момент, когато Aquamenti ще се погрижи за безупречния външен вид на прозорците и стъклата. За нас отговорът на този въпрос е ясен, но изборът е оставен на вас. 🙂

велмакс лукс продукти мнения Welmax

отзиви за Велмакс

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *