Sybilla 3 от Welmax – сокоизстисквачката, от която се нуждаете във вашата кухня

Бавните сокоизстисквачки набират популярност. Преди се свързваха само със спортни маниаци, чиито единствено хранене през деня включваше плодове и зеленчуци. Днес знаем, че темите, свързани със здравословното хранене, не могат да бъдат подценявани. Все повече хора съзнателно избират вегетарианска или веганска диета. Сокоизстисквачките бяха естествен отговор на необходимостта от разнообразяване на домашното меню. Във Welmax направихме крачка по-нататък, поради което бавната сокоизстисквачка Sybilla 3 е напълно различна от предлаганите на пазара!

Бавна сокоизтисквачка Sybilla 3 Welmax

Какво е новото и уникалното в сокоизстисквачката Sybilla 3?

Sybilla 3 е трета версия на сокоизстисквачката от Welmax, която е подобрена с нови функционални възможности. В отговор на нарастващите очаквания на нашите клиенти, ние подобрихме сокоизстисквачката с:

  • Още по-широк вход за зеленчуци и плодове, благодарение на което не се налага да отделяте много време за порциониране на съставките.
  • По-високо поставен изход за изстисканите сокове за по-високи съдове. Дълга чаша за напитка или чаша за бира може да се побере под него. Не е нужно да инвестирате в друг съд, който да се побира под гърлото на сокоизстисквачката. В Sybilla 3 можете успешно да използвате съдовете, които намирате в кухнята си.
  • Подобрена ефективност на изстискване. За разлика от предишните две, тази функция не се вижда с просто око. Едва след използване на сокоизстисквачката ще усетите колосалната разлика. По-ефективната работа на двигателя означава повече сок и по-малко остатъци за изхвърляне.
  • По-добър двигател. Благодарение на подобрената мощност на двигателя, Sybilla 3 извършва 60 оборота в минута. Това е достатъчно, за да приготвите вкусен коктейл, подхранващ шейк или освежаващ сладолед за секунди.

Какво можем да подготвим със Sybilla 3 от Welmax?

Всички свързват бавните сокоизстисквачки със сокове и смутита. Разбира се, и с помощта на Sybilla 3 от Welmax можем да приготвим здравословни чудеса. Какви видове продукти можем да използваме в сокоизстисквачката, без да се притесняваме за устройството?

  1. Можем да сложим в сокоизстисквачката плодове с мека структура, като узряло авокадо, круша, банан, манго. От тези продукти получаваме консистенция, подобна на нектар.
  2. Месести плодове като цитрусови плодове, диня и пъпеш могат да се сложат в сокоизстисквачката. Те ще дадат по-малко отпадъци (пулпа и семки) от предишната група, а соковете им ще бъдат по-течни.
  3. Можем да поставим плодове с голямо количество семена в Sybil 3 от Welmax, като грозде, малини и нар. Не е нужно да се притесняваме за запушване на изстискващия модул.
  4. Sibyl 3 е идеален за твърди зеленчуци като моркови, цвекло, целина и праз. Тази група дава най-много отпадъци, затова препоръчваме да ги комбинирате с меки плодове или да добавите вода към тях.
  5. Влакнести зеленчуци като магданоз, спанак и къдраво зеле. Това е най-трудната  група продукти, които се ползват при сокоизстисквачките. За да извлечете сока им, ви е необходима мощна сокоизстисквачка с издръжлив двигател, поради което Sybilla 3 е идеална за справяне с тях. Вградените ролки перфектно разрязват твърдите влакна на зелечука и извличат най-доброто от него.

Бавна сокоизтисквачка Sybilla 3 Welmax

Sybilla 3 може да се справи с всеки тип продукт, с който други сокоизстисквачки могат да имат затруднения. Това е истинска машина за специални задачи!

Бавнооборотна сокоизстисквачка Sybilla 3, тоест устройство, което няма да спрете

Споменахме в предишния раздел на тази статия, че някои сокоизстисквачки могат да имат затруднение с някои проблемни съставки. Големият брой семена или влакнестата структура понякога причиняват повреди в някои сокоизстисквачки. Няма такъв сценарий с най-новата сокоизстисквачка Sybilla от Welmax! Вижте мненията на нашите клиенти след използване на Sybil и ще разберете за високото качество на това устройство. Погрижете се за здравето на вас и вашите близки! 🙂

велмакс лукс презентация мнения Welmax

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *