Какви уреди трябва да има всеки в един съвременен дом?

Когато обзавеждаме дома или жилището, винаги се стараем всички елементи да съставляват една хармонична цялост, която да отговаря на нашия вкус и потребности.

От съществено значение е оригиналният дизайн, но също толкова важна е и функционалността, т.е. простотата и удобството при ползването на отделни уреди и устройства. Не е без значение и тяхното влияние върху околната среда и нашето здраве.

Когато искаме да създадем едно съвременно модерно и функционално пространство, трябва да заложим на качеството, а не на количеството, затова по-долу ще ви представим списък, който се състои само от 4 уреда, които си струва да имате вкъщи, така че да се погрижите за своето здраве и комфорт, като повишите качеството си на живот.

1. Бавнооборотна фреш машина за зеленчуци и плодове – балансираната диета лежи в основата на всичко, а важен елемент от нея е употребата на голямо количество свежи плодове и зеленчуци. За съжаление, за да си доставим необходимото количество витамини и минерали, би трябвало да изядем страшно много от тях, затова много добро решение на този проблем е пиенето на прясно изцедени сокове. Това е и едно много добро решение за злояди деца.

Много добър уред, в който си струва да инвестирате е бавнооборотната фреш машина Sybilla на фирма Welmax. Това е модерен и едновременно много лесен за ползване уред. Неговите предимства са: голям отвор за плодове и зеленчуци, два филтъра в комплекта, безопасен механизъм, съвременен мотор и 5 години гаранция за ползване. И което е по-важното- приготвянето на фреш с помощта на Sybillа ще ни отнеме само 15 минути!

2. Климатик – правилната температура в дома е не само въпрос на удобство, но също така и на запазване на здравето. Когато сме прегрели или изстинали, лесно можем да се разболеем.

За да избегнем такива ситуации, е добре да се сдобием, с климатик с добро качество- напр. Fiamotto на Welmax. Благодарение на него през горещите дни можем да си починем в приятен хлад, а зимата, когато се върнем от работа, да се стоплим на удобния диван. Освен това Fiamotto притежава вентилатор, който работи в три режима.

3. Пречиствател на въздуха – ежедневното почистване и проветряване на жилището за съжаление няма как да ни отърве от гъбичките, плесените, бактериите, акарите, праха, алергените и множеството други вредни субстанции, които вдишваме.

Всичко това оказва негативно влияние върху нашето здраве и самочувствите, затова си заслужава да си закупим пречиствател на въздуха.
Продукт, който заслужава внимание, модерният уред Cirrus на фирма Welmax.

Това е иновативен уред с вграден йонизатор, който променя положителните йони в отрицателни. Същите тези процеси се случват в естествени условия след буря, затова толкова лесно дишаме и въздухът е толкова приятен.
Пречиствателят на въздух на Welmax има много функции – бори се с частиците в смога, премахва неприятните миризми, премахва бактериите, гъбичките и плесените, спира разпространението на вирусите, елиминира последствията от летливите субстанции, такива като пръчиците, които водят до възпаление на белите дробове, а също така бацилите на ешерихия коли или PM10.

Освен това разлага формалдехидите, концентрира отрицателните йони и стерилизира UV лъчите. Уредът е много тих, притежава съвременен дизайн, може да се управлява с дистанционно управление и да се сложи специална блокада за деца.

4. Уред за миене на прозорци – миенето на прозорци не е дейност, към извършването на която пристъпваме с голямо удоволствие и ентусиазъм. Обикновено то ни отнема много време и …нерви. За да съкратим значително този процес и за да не се натоварваме излишно със стрес, който произтича от многочасовото избърсване с мокра и суха кърпа, си заслужава да си купим специален уред за миене на прозорци, което ще ни улесни при тази задача.

Един от най-добрите уреди от този тип е Aquamenti на Welmax.
С негова помощ ще измием прозорците, огледалата, душ кабините или дори плочките в банята и в кухнята. Механизмът на действие на Aquamenti е прост- с помощта на специални всмукателни приставки той се движи с лекота по вертикални повърхности и се приспособява към стъкла с различна дебелина, като ги почиства много по-прецизно от гъба или кърпа.

Предимствата на Aquamenti са: жироскопен сензор и система за навигация, които контролират движенията на робота, система Single Slide Cleaning- която гарантира прецизното почистване на стъкла с различна дебелина, възможност за управление на уреда чрез смартфон, а също така екологичност на решението.

ВЕЛМАКС ИЗМАМНИЦА

клиентите препоръчват продуктите на Велмакс-презентации,запознай се с мненията на клиентите – Welmax

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *