Eксклузивното спално бельо на  Welmax в Твоя дом

Липсата на сън е нещо, от което хората не престават да се оплакват. Множество изследвания освен това доказват, че правилното количество сън е крайно необходимо за нашето здраве. Какво трябва да направим, за да си осигурим необходимата доза сън? Сънотворните хапчета съвсем не са най-правилното решение.

велмакс софия (1)

 

Много по-добра идея е да притежавате здравословно спално бельо, което ще ви гарантира правилен сън и резерви от позитивна енергия за целия ден.  Сред многото фирми на пазара, Welmax се радва на славата на една от най-добрите марки, които се занимават с производството и доставката на спално бельо и допълнителни аксесоари за спалнята в Полша и в цял свят.

Служителите на Welmax са експерти, които влагат в своята работа много ангажираност и цялото си сърце, което води до това, че Марката Welmax всяка година е награждавана с многобройни награди и отличия, като Фирма на годината, Луксозна Марка и Гран При на Велкополша.

велмакс софия (1)

Welmax е коректна фирма, която от години предлага на своите Клиенти здравословно вълнено бельо с най-високо качество, както и допълнителни аксесоари, такива като вълнени възглавници, пътнически възглавнички, декоративни възглавнички, вълнени колани, чехли и халати.

Спалното бельо на Welmax е изработено от високо ценената по цял свят най-качествена овча вълна. Спалното бельо на Welmax включва осем колекции с наименованията – Лотосов Цвят – светъл, Лотосов Цвят – тъмен, Раждането на Венера, Сбогуване с Африка, Розата на Анна, Меринос, бельо Camel (камилска вълна) и Сатенено бельо. Благодарение на своята богата гама от продукти, можем да сме сигурни, че качеството на съня ви и самочувствието ви след събуждане, ще бъдат изключително добри.

велмакс софия (1)

Спалното бельо и допълнителните аксесоари на Welmax се произвеждат от материали с най-високо качество и с изпозването на най-модерни технологии. Именно затова на фирма Welmax са се доверили вече повече от 300 000 души. Включи се и Ти в голямото семейство на Welmax!

запознай се с мнения и препоръки за продукти Велмакс: прахосмукачка, съдове /тенджери/, спално бельо

2 odpowiedzi do “Eксклузивното спално бельо на  Welmax в Твоя дом”

  1. Купувала съм много и най-различни съдове за готвене- също на известни фирми, но никои не са толкова добри като на welmax. Заслужавата си цената определено. Знам, че това е покупка за цял живот.

  2. С мъжа ми разбрахме за фирма Велмакс случайно. Получихме като сватбен подарък комплект от вълна и сатен и се присъединяваме към добрите мнения за фирмата. Бельото е много красиво и добре изработено. Аз самата може би не бих си купила заради високата цена, но като подарък има много голям успех. Много е приятно да може да си позволиш малко лукс в спалнята! Мая и Ставри

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *